El Yazısındaki Sır, Melih Arat, PDF İndir - Ebook miễn phí

El Yazısındaki Sır, Melih Arat, PDF İndir

by Jack Sparrow
Xem Link tải cuối bài viết!!!

Melih Arat, El Yazısındaki Sır, pdf, indir, oku, e kitap, kişisel gelişim alanında birçok esere imza atan yazar Arat, İstanbul Üniversitesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. Dokuz Eylül Üniversitesinde doktora eğitimini sürdüren yazar, New York Üniversitesinin Girişim cilik ve Yönetim Sertifika Programını birincilikle tamamlamıştır.

Bu kitap, liderliğini yaptığım bir ekip çalışması araştırmasının ürünü olarak ortaya çıktı. Literatür araştırmasıyla başladık. Dünya çapında uzmanların, FBI için çalışan danışmanların araştırmalarını inceledik. Bu arada, incelediğimiz çalışmaların bir sentezini ürettik. Söz konusu sentez, farklı yazarların birleştiği ve anlaştığı konulardı. Kitabımızın içinde uç değerlendirmeler ya da belirli bir yazarın ve uzmanın diğerleri tarafından desteklenmeyen veya bizim araştırmalarımızda doğrulayamadığımız görüşleri yer almıyor. M. Arat

19. yüzyılın ilk yarısında el yazısı analizi, entelektüellerin kendi görüşlerini yarıştırdıkları bir sohbet olmaktan çıkmıştır. Fransadan J.H. Flandrin ve Abbé Jean-Hippolyte Michon tarafından ilk ciddi çalışmalar yapılmıştır.

El Yazısındaki Sır PDF

Dosya Boyutu 4 MB

Download 1 Download 2
Tham khảo thêm ngay  Charles Duhigg Alışkanlıkların Gücü PDF İndir

Sách liên quan nên xem

Leave a Comment