Charles Duhigg Alışkanlıkların Gücü PDF İndir - Ebook miễn phí

Charles Duhigg Alışkanlıkların Gücü PDF İndir

by Jack Sparrow
Xem Link tải cuối bài viết!!!

Charles Duhigg, Alışkanlıkların Gücü, pdf, indir, oku, e-kitap, ABD’li gazeteci yazar Duhigg, ekonomi, iş dünyası, pazarlama kategorilerinde eserler vermiştir. İnsan ve toplum konusunda yazmış olduğu kişisel gelişim kitapları ile de tanınmaktadır. 1974 yılı doğumlu yazar Charles Duhigg eserlerinde kurgusallıktan uzak durmuş ayrıca birçok ödül kazanmıştır.

Tüm bu örneklerdeki ortak özellikleri öğrenmek ister misiniz? İşte, Alışkanlıklann Gücü’nde hayatlarını etkileyen kilit taşı davranış kalıplarını keşfederek ona odaklanan ve alışkanlıklarını dönüştürerek başarıyı yakalayan şirketlerin ve kişilerin sırlarını bulacaksınız.

Eugene’e birkaç zeka testi uygulayan Squire, onun son otuz yılını hatırlayamayan bir adam için hala son derece zeki olduğunu bulguladı. Dahası, Eugene gençliğinde edinmiş olduğu tüm alışkanlıklara hala sahipti, dolayısıyla Squire ne zaman ona bir bardak su verse ya da fazlasıyla ayrıntılı bir cevabı üzerine kompliman yapsa, Eugene önce teşekkür ediyor, sonra da komplimana komplimanla karşılık veriyordu. Ne zaman odaya biri girse, Eugene ona kendini tanıtıyor, hatırını soruyordu.

Alışkanlıkların Gücü PDF

Dosya Boyutu 4 MB

Download 1 Download 2
Tham khảo thêm ngay  Rika Zarai – Bahçemdeki Eczane PDF İndir

Sách liên quan nên xem

Leave a Comment